قالب وبلاگ

15 ابزار رومیزی وبلاگ نویسی
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

blog-services

ابزارهای مختلف رومیزی میتوانند برای وبلاگ نویسی خیلی مفید واقع شوند،از جمله اینکه دارای ادیتورهای قویتری هستند و همچنین اینکه برای افرادی (مثل من!) که نمی توانند از وردپرس دات کام هم به دلیل مسدود بودن استفاده کنند وهم اینکه در صورت دسترسی به این سایت با ادیتوری ناقص لود شده مواجه می شوند وتنها می توانند از ادیتور HTML استفاده کنند. در این مطلب قصد دارم که 15 ابزار وبلاگ نویسی رومیزی عالی به نقل از مجله ی اسمشینگ به شما معرفی کنم:

 

1.Wndows Live Writer: همین الان دارم این مطالب را با استفاده از این نرم افزار می نویسم! یک نرم افزار عالی و واقعآ مناسب برای وبلاگ نویسی.امکانات عالی این نرم افزار را از دست ندهید! امکانات عالی این نرمافزار اعم از نوشتن در قالب وبلاگ!(یعنی همین که می نویسید می تونید پیش نمایش مطلب را در وبلاگتان به صورت آقلاین بینید. تعجب نکنید که این نرم افزار ادیتر قویی داشته باشد، هرچه باشد محصول شرکتی است که Microsoft Word را تولید کرده است و مطمئنآ باید از نظر ادیتوری بسیار قوی باشد.

ویژگی خوی دیگر این نرم افزار این است که می توانید به ادیتور نرم افزار پلاگین هایی را اضافه کنیدو آن را اختصاصی تر  بهتر بکنید،افزونه هایی که امکان ارسال مطلب و عکس به فیس بوک و فلیکر را فراهم می کنند.این نرم افزار هم که اخیرآ نسخه ی جدیدش آمده است را از دست ندهید!

 

2.MarsEdit :مزیت عمده ی این نرم افار امکان هماهنگی با دیگر ادیتورهاست.این نرم افزار با وردپرس،بلاگر ، مویبل تایپ، تایپ ید ،لایو ژورنال، و دراپآل هماهنگ است و امکان هماهنگی با سایر سرویس ها را نیز دارد.همچنین امکان قرار دادن کدها در قالب پست ها به سادگی را نیز دارد.علاوه بر این شما می توانید با کمک این نرم افزار به راحتی در فلیکرتان جستجو کنید یا اینکه عکس هایستان را در آنجا آپلود کنید.

از دیگر ویژگی های خوب این نرم افزار امکان مشاهده ی مطلب نوشته شده در قالب وبلاگ و ادیت کردن آن است.

در پایان در مورد این نرم افزار باید دو نکته را یادآور شوم: یکی اینکه این نرم افزار برای سیستم عامل “مک” ساخته شده است و دومآ اینکه رایگاننیست و برای استفاده ی رایگان می توانید تا حداکثر 30 روز به صورت terial از آن استفاده کنید.

3.BlogDesk: نرم افزار عالی و قدرتمند برای وبلاگ نویسی است.این نرم افزار از انواع زبان های مختلف پشتیبانی می کند، و دارای ادیتور به شدت قدرتمندی است.امکان ارسال و ادیت تصاویر به وبلاگتان بدون استفاده از افزونه و پلاگین(مثل ویندوز لایو رایتر) ،همچنین می توانید کلماتی را تعیین کنید که تنها با یک کلیک و یا تایپ بخشی از کلمه کل آن کلمه را برایتان بنویسد را دارد(جمله بندی رو داشتید؟!) .این نرم افزار از کل سیستم های معتبر وبلاگ نویسی پشتیبانی می کند به جز بلاگر!.

امکان قرار دهی لینکها بسیار ساده است و شما می توانید تنها با یک کلیک لینک مورد نظر را قرار دهید .همچنین در صورتی که لینکی که در پست قرار می دهید به صورت local باشد (مثل فایل های MP3 یا Pdf ) این نرم افزار به صورت اتوماتیک وار آن لینک ها را به هاست تعیین شده آپلود می کند! دیکشنری با پشتیبانی 14 زبانه برای چک کردن غلط های املایی و گرامری را نیز از دیگر ویژگی های این نرم افزار قرار دهید(اینکه فارسی را پشتیبانی می کند یا نه را نمی دانم!)

امکان حذف یا ادیت مطالب ارسال به طور مستقیم نیز از دیگر ویژگی های منحصر به فرد نرم افزار عالی است.از دیگر امکانات این نرم افزار می توان به امکان نوشتن موضوعات و تگ های مختلف به طور مستقیم از طریق نرم افزار اشاره کرد. در کل باید گفت که نرم افزار فوق العاده ای است و به امتحانش می ارزد.

در پایان هم این نکته را بگویم این نرم افزار مخصوص ویندوز است.

 

4.Zoundry Raven: یک نرم افزار فوق العاده ی دیگر برای وبلاگ نویسی! دارای ادیتور پشتیبانی کننده از ادیتور WISIWIG وHTML. یک ویژگی خوب این نرم افزار که می تواند آن ر از همتایان خود متمایز کند،پشتیبانی از UTF-8 است که زبان ما را نیز در بر می گیرد.امکان مشاهده ی پیش نمایش نوشته شده به صورت آفلاین در بلاگ و همچنی امکان مدیریت چندین اکانت مختلف وبلاگی با کمک این نرم افزار از دیگر ویژگی های این نرم افزار فوق العاده است.

این نرم افزار از بلاگر، تایپ ید، مویبل تایپ و متا وبلاگ پشتیبانی می کند. همچنین این نرم افزار به صورت پرتابل نیز موجود است که می توانید آن را در فلش مموری خود به صورت همراه داشته باشید.در نهایت هم این که این نرم افزار این امکان را دارد که به صورت کاملآ ساده از آن برای نوشتن مطالب در وردپرس استفاده کنید(امکانات دیکر را برای وردپرس از جمله ویرایش مطالب گذشته و … ندارد)

 

5.Ecto : از نرم افزار های محبوب در زمینه ی وبلاگ نویسی تحت سیستم عامل مک است. این نرم افزار جزو نرم افزارهایی است که یکی از مشهورترین وبلاگ نویسان یعنی نویسنده ی وبلاگ Problogger از آن استفاده می کند.مشکل اصلی این نرم افزار این است که استفاده از ابزار های مختلف و گسترش استفاده از این نرم افزار با کمک استفاده از افزونه هایی است که رایگان نیستند!

Ecto همچنین از دلیشز و فلیکر نیز پشتیبانی می کند.نکته ی دیگر اینکه این نرم افزار رایگان نیست و بریا استفاده ی رایگان از آن می توانید به مدت 21 روز از آن رایگان استفاده کنید.

6.W.Blogger: یک نرم افزار فوق العاده حرفه ای و قوی برای کسانی که واقعآ حرفه ای هستند.امکان ذخیره ی پست ها و ارسال آن ها در آینده ،اداره و ویرایش چندین پست ،و همچنین پینگ کردن ملب ارسال شده به سایت های  تکنوراتی ،و … .از جمله ویژگی های بسیار خوب این نرم افزار وجود نسخه ی پرتابل این نرم افزار است که می توانید آن رادر فلش مموری تان ذخیره کنید و در هر کجا که خواستید از آن استفاده کنید.این نرم افزار بیشتر برای وبلاگ نوبسانی بکار می آید که دائمآ در حرکتند!

 

7.Thingamablog:  نرم افزاری با کارایی کار بر روی لینوکس،ویندوز،و مک .این نرم افزار یک نرم افزار دوکاره است که هم توانایی وبلاگ نویسی را برای کاربر فراهم میکند و هم اینکه امکان بک فیدخوان قوی است . ادیتور این نرم افزار به اندازه ی دیگر نرم افزار ها قوی نیست ولی امکانات و ویژگی هایی دارد که آن را از دیگر نرم افزار ها متمایز می کند.البته برای استفاده ی این نرم افزار در سیستم عامل مک نیاز به دانلود یک برنامه ی جاوا دارید (که البته دانلود این فایل ها با ای پی ایران غیر قایل استفاده است).

امکان ایمپورت کردن RSS های وبلاگ های مختلف از دیگر فید ریدر ها به درون این نرم افزار و ارسال مستقیم آن مطلب به درون پست های وبلاگ چزو ویژگی های خوب این نرم افزار است.این امکان برای افرادی که عمومآ وبلاگ های خبری با نقل قول از دیگر سایت ها را دارند می تواند مفید واقع شود.این نرم افزار همچنین امکان ارسال مطالب از طریق ایمیل به نرم افزار را دارد که از اون طریق هم به وبلاگ منتشر شود. این امکان برای وبلاگ نویسانی است که در بدترین وضعیت ممکن هست می تواند مفید باشد! یعنی وقتی که سرویس وبلاگ نویسیشان در دسترس نباشد و همچنین امکان ارسال مطلب به وبلاگ از طریق ایمیل نباشد می تواند مفید باشد. این نرم افزار تحت GPL منتر می شود استفاده از آن رایگان است.

 

8.Qumana: نرم افزاری تحت ویندوز و مکینتاش. که دارای ویژگی هایی است که در دیگر نرم افزار های مشابه قابل یافتن نیست. اگر شما جزو کسانی هستید که می خواهید در یک شبکه ی تبلیغاتی عضو شوید می توانید از این نرم افزار استفاده کنید.شما می توانید از این نرم افزار زمانی که آفلاین هستید استفاده کنید و مطالبتان در هاردتان ذخیره کنید و هر وقت که خواستید آن را به وبلاگتان ارسال کنید.

ویژگی خوب و عالی دیگر این نرم افزار ویژگی است تحت عنوان DropPad که می توانید تنها با درگ کردن تصاویر و لینک های مخختلف را به وبلاگتان را وارد کنید.

 

9.ScribeFire: یک برنامه متفاوت با دیگر ادیتر ها. این ادیتور یک افزونه برای فایر فاکس هست با کمک این افزونه وقتی که دارید یک صفحه از وب را مشاهده می کنید می توانید با فشار دادن کلید “F12” افزونه باز شده شما می توانید در آن شروع به وبلاگ نویسیتان بکنید بدون اینکه صفحه را ترک کنید. همچنین می توانید با کلیک کردن روی یک آیکون آن را در یک تب جدیدباز کنید. البته که این نرم افزار ویژگی نرم افزار های خوب قبلی را ندارد ولی خب ویژگی  خوبی که دارد این است که وبلاگ نویسی با آن خیلی سریع است.

 

10.BlogJet: نرم افزار خوب ولی نه رایگانی است که در کل امکانات خوبی را برای وبلاگ نویسی فراهم میکند.اگر بخواهیم ویژگی های کلی این نرم افزار را خلاصه کنیم در یک کلام : سادگی ،قابل درک و زیبا است.

اگر توانستید افزونه هایاین نرم افزار رابه قیمت 60$ خریداری کنید آن وقت است که امکانات خوب این نرم افزار شامل حال شما می شود.این نرم افزار از بیشتر سرویس های وبلاگ نویسی پشتیبانی می کند و همچنین دارای یک فید خوان درست و حسابی نیز هست. همچنین مثل Blogdesk امکان نوشتن کلمات با نوشتن تنها بخشی از کلمات را فراهم می کند.امکان ذخیره ساز نوشته و ارسال آنها در زمان دیگر و همچنین امکان ارسال ویدئو به یوتیوب و البته ارسال تصائیر به فلیکر ،مدیریت وبلاگ و نوشته های قبلی در خود نوشته از دیگر ویژگی های این نرم افزار است. اگر به دنیال آلترناتیوی برای BlogDesk هست.

 

11.Flock : یک ابزار وبلاگ نویسی که تحت هر سه سیستم عامل مک ، ویندوز و لینوکس کار می کند.در واقع Flock یک مرورگر اینترنتی است که امکان وبلاگ نویسی را نیز در خود دارد.تقریبآ چیزی شبیه ScribeFire است ،با امکان نوشتن مطالب در کیبورد داخل برنامه با استفاده از ماوس.

 

12.Post2Blog: نرم افزاری است ه به نظر می رسد نرم افزار بسیار ساده ای برای وبلاگ نویسی باشد.که البته با نگاه دقیق تری می توانیم بفهمیم که امکانات بسیار جالبی دارد.از جمله اینکه می توانید با کمک این نرم به صورت خودکار لینک های مشابه با مطلب نوشته شده تان را در آمازون دات کام در بلاگتان قرار دهید!(جالب است نه؟) این نرم افزار البته که افزونه ای برای فایرفاکی و اینترنت اکسپلورر دارد که با کمک آن می توانید سریع تر وبلاگ نویسی کنید.

نکته ی جالب توجه اینکه این نرم افزار دارای نسخه ی پرتابل همراه با فید خوان می باشد که امکان استفاده در فلش مموری را درا که خیلی می تواند مفید باشد.همچنین می توانید با کمک این نرم افزار مطلب نوشته ی خودتان را به صورت خودکار به بیش از 43 سایت پینگ کننده ارسال کنید.تنها نکته ای که در مورد این نرم افزار باقی مانده این است که این نرما فزار به زیبایی دیگر نرم افزار ها نیست و ظراهر زیبایی ندارد و همچ نین امکان استفاده ی پلاگین ها را ندارد.

 

13.Bleezer :نرم افزاری تحت ویندوز و لینوکس و مک .این نرم افزار هم نرم افزاری است مثل دیگرنرم افزار ها که از تمام سرویس های وبلاگ نویسی پشتیبانی می کند. سرویس پینگ کننده،امکان آپلود تصاویر و فایل ها با استفاده از FTP و …. از دیگر امکانات این نرم افزار است

نرم افزار هایی دیگر برای وبلاگ نویسی

اجازه بدهید نرم افزار های ویژیه دیگری را نیز به شما معرفی کنیم که البته زیاد هم معروف نیستنند.

 

14.AirPress: نرم افزار ای است محصول شرکت معروف ادوبی.این نرم افزار این امکان را می دهد که کاربران با استفاده از API بتوانند ویدئوهایی را در وبلاگشان قرار بدهند همچنین امکان قرار داده فایل های فلش را نیز در سرویس فراهم می کند. در نهایت اینکه این سرویس تنها از وردپرس و DotClear پشتیبانی میکند.

 

15.SharpMT:  این نرم افزار یک نرم افزار فوق العاده است چون یک نرم افزار وبلاگ نویسی تحت موبایل های ویندوز دار و پاکت پی سی برای بلاگ نویسی تنها تحت مویبل تایپ.البته سه ورژن ازاین نرم افزار موجوداست : کامپیوتری، Pocket PC ،SmartPhon .با کلی ویژگی های یک ادیتور خوب.





:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1035
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: